העוגה הזו מאוד קלה להכנה, הצירוף של ביסקוויט + שוקולד + החמיצות של פירות יער מעניק לה טעם מופלא, ושיטת ההכנה מאפשרת אינסוף וריאציות.
מה צריך (ל-12 מנות)
לקראסט פירורים:
■ 250 גרם פתי-בר אוסם בטעם שוקולד
■ 8 כפות גדושות (100 גרם) שמן קוקוס
■ תרסיס שמן זית
לקרם שוקולד מריר:
■ מכניסים את שמן הקוקוס לסיר על אש גבוהה ומערבבים עד להמסה.■ 8 כפות גדושות (100 גרם) שמן קוקוס
■ תרסיס שמן זית
לקרם שוקולד מריר:
■ חבילת פטל שחור קפוא (300 גרם)
אביזרים:
■ סיר
■ תבנית אלומיניום בינונית
■ מעבד מזון
■ כף ערבוב מעץ
■ גלגל חיתוך פיצה (מומלץ)
■ תבנית אלומיניום בינונית
■ מעבד מזון
■ כף ערבוב מעץ
■ גלגל חיתוך פיצה (מומלץ)
מה עושים
■ שוברים את הביסקוויטים לחצאים ומכניסים למעבד מזון. טוחנים כדקה עד קבלת פירורים.
■ מכבים את האש, מוסיפים את הפירורים ומערבבים היטב.
■ מרססים תבנית אלומיניום בשמן זית.
■ מוסיפים את הפירורים ומשטחים תוך הידוק לשכבה אחידה.
■ מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס ל-10 דקות.
■ בינתיים מרוקנים את גביעי מעדן השוקולד לסיר על אש גבוהה.
■ מערבבים מספר שניות עד שמתחילות להופיע בועות בקצוות.
■ מוסיפים את האגר אגר ומערבבים עד להמסה. מכבים את האש.
■ מוציאים את תבנית האלומיניום מהתנור.
■ שופכים מלמעלה את תערובת השוקולד.
■ ממתינים מספר דקות להתקררות התערובת.
■ מפזרים את הפירות הקפואים על כל התבנית ומהדקים קלות.
■ מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
איך מגישים
■ כדאי לחתוך את העוגה בגלגל חיתוך פיצה כדי לשמור על הקראסט.■ להגיש קר.
ערכים תזונתיים
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים.
|
0 תגובות :